Centrale verwarming

Uw installateur centrale verwarming & CV installatie? Matheco

Centrale verwarming CV installatieU bent toe aan een (nieuwe) centrale verwarmingsinstallatie? Dan bent U bij Matheco Contracting BVBA aan het juiste adres!

De redenen voor de vernieuwing van uw CV-installatie kunnen divers zijn. Uw ketel is verouderd of kampt al een tijdje met een ernstig defect. Ook is het mogelijk, dat U wenst over te schakelen van één type brandstof naar een ander type. Of – zeker niet de minste reden – U kan serieus besparen door het kiezen voor een nieuwe ketel.
Deze keuze hangt af van vele factoren : rendement, brandstof, prijs, comfort……

Op vlak van centrale verwarming of CV installatie is er vandaag een ruim aanbod. Matheco beschikt over een ruim assortiment kwalitatieve centrale verwarmingsketels in de vorm van condensatieketels en hoogrendementsketels. We geven daarbij raad en service doorheen het volledige project. Wij staan in voor de installatie, de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming.

» Offerte aanvraag centrale verwarming
 

Wij bieden

Centrale verwarming VIESSMANN Vitodens_200

  • Installaties zowel op gas als stookolie, met pellets of met warmtepomp. Afhankelijk van uw type woning zullen 1 van deze 4 warmtebronnen de meest ideale optie zijn
  • De keuze voor een bepaald merk is budget-afhankelijk. Ook hier kunnen wij diverse mogelijkheden aanbieden (vb. Vaillant, Viessmann, Remeha, ACV…)
  • Installatie van A tot Z. D.w.z. de eventuele verwijdering van de oude ketel, het plaatsen van schouwvoeringen, het aanpassen van electrische bedrading indien nodig, de plaatsing en afwerking/opstart van de nieuwe ketel (incl. hydraulische aansluiting, vullen van de installatie en afregelen)
  • 20 jaar relevante ervaring binnen de sector
  • Service na verkoop. Wij hebben alle erkenningen en scholing in huis om ook het onderhoud van uw verwarmingsketel uit te voeren.

Een betrouwbare verwarmingsinstallatie is niet vanzelfsprekend. Een grondige cv advisering is dikwijls een welgekomen geschenk. De centrale verwarming, de ketel en haar leidingen maken deel uit van de structuur van uw woning en voorzien u voortdurend van warm water. Als erkend installateur centrale verwarming plaatsen wij uw verwarmingsinstallatie dan ook met de nodige zorg en kennis van zaken. (Lees hier meer over de wettelijke verplichtingen inzake onderhoud centrale verwarming)

Bespaar

Heeft u al eens stilgestaan bij de vervanging van uw oude verwarmingsinstallatie? U kan hiermee tot 30% besparen op uw energiefactuur. Denk maar aan de stijgende prijzen voor mazout en aardgas. De generatie van condensatieketels bieden u tal van financiële voordelen. Met de investering in een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie bespaart u niet enkel uw portemonnee, maar het milieu vaart er ook wel bij. (Lees hier meer over de prijs en voordelen van condensatieketels)

Ook voor u een centrale verwarming die zuinigheid, rendement en esthetiek weerspiegelt? Contacteer ons.

Gascondensatieketel als centrale verwarming

Als u vandaag de dag een groot warmtecomfort wil op een energiebesparende en milieuvriendelijke wijze, dan is een condensatieketel uw beste keuze als centrale verwarming installatie. (Lees hier meer over een condensatieketel op aardgas)

» Offerte aanvraag centrale verwarming

Top