Electriciteitswerken

Electriciteitswerken

electriciteitswerken - electriciteitskastDe moderne elektriciteitsinstallatie is niet meer dezelfde als pakweg 30 jaar geleden. De wensen en noden van de gebruiker zijn sterk geëvolueerd. Er zijn veel meer elektrische toestellen in huis. Het foutloze aansturen van deze toestellen alsook van verlichting behoren tot het dagdagelijks comfort.
Dit comfort kan eenvoudig bekomen worden, met stuurmodules die de markt momenteel biedt.
Meer gecompliceerde installaties (domotica) zijn echter ook mogelijk.

Hier bepaalt de klant welk budget hij besteedt, rekening houdend met zijn noden en voorkeuren.
MATHECO biedt een totaalservice. Dit wil zeggen, vanaf het eerste gesprek met de klant tot en met het opmaken van het ééndraadsschema en de situatieschets nà de installatie, nodig voor de elektrische keuring. Ook het coördineren van deze keuring bij het keuringsorganisme kan U aan ons overlaten.

Het betekent vaak ook een hele vereenvoudiging voor de klant indien het plaatsen van alle nutsvoorzieningen (elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie) aan één aannemer kunnen toevertrouwd worden. MATHECO biedt al deze diensten, en kan hierbij zeker uw geprefereerde partner zijn.

» Offerte aanvraag electriciteitswerken
 

Verlichting

In een latere afwerkingsfase – of binnen het totaalpakket op het ogenblik van de eigenlijke bouw – kunnen wij diverse types verlichting aanbieden. Binnen- zowel als buitenverlichting, tuinverlichting….
Diverse merken zijn mogelijk. Enkele voorbeelden zijn Delta Light, Wever & Ducré, Podium, Paulmann, …..

Waarom Matheco

Matheco specialiseert zich al meer dan 15 jaar op vlak van elektriciteit voor nieuwbouw en renovatie . Wij streven naar optimale en duurzame plaatsing van alle soorten electriciteitswerken.

Meer weten? Vraag uw electriciteitswerken offerte aan!

» Electriciteitswerken offerte

Top