Sanitair

Sanitair

Santair installatie sanitaire installateursSanitair beoogt vele facetten van de woning. Als sanitaire installateur specialiseert Matheco in sanitaire installatie en badkamerrenovatie op maat. Onze jarenlange ervaring met sanitaire artikelen en benodigdheden maakt van ons de ideale kandidaat voor uw project bij nieuwbouw of renovatie. En dit natuurlijk bij voorkeur, dicht bij onze thuishaven, namelijk in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Bent U op zoek naar een mooie en functionele badkamer aan een betaalbare prijs ? Dan kunnen wij U zeker van dienst zijn.

Waarom Matheco?

Wij starten vanaf het ontwerp, dat uitgebreid met U als klant doorgesproken wordt.
Dit omvat zowel de keuze voor de toestellen en meubels, als de eventuele keuze voor betegeling en de plaatsing hiervan. Hoever U als klant in dit totaalpakket wenst mee te gaan, bepaalt U in volledige vrijheid.

Onze sterkte zit in de goede opeenvolging van de uit te voeren fases, zodanig dat U als klant niet lang zonder sanitaire voorzieningen zit.

Qua verloop van de werken, behoren volgende fases tot de mogelijkheden :

– Eventueel uitbreken/afbreken van bestaande sanitaire voorzieningen
– Eventueel uitbreken van bestaande vloeren
– Plaatsing van nieuwe afvoeren en toevoer-leidingwerk
– Eventuele pleisterwerken
– Plaatsing van de toestellen (bad, douche, ….)
– Eventuele chape- en vloerwerken
– Eventuele plaatsing van wandbetegeling
– Afwerking van de toestellen (vb. kraanwerk, douchewanden, ….)
– Afkitten

Doe dus vandaag nog beroep op dé installateur santair bij uitstek voor Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant en vraag uw vrijblijvende offerte aan!

» Offerte aanvraag sanitair
 

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie
Droomt u van een nieuwe badkamer? Zoekt u een gevestigde waarde om uw badkamer te renoveren? Matheco is een gevestigde waarde in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant en dit voor alle soorten badkamerrenovaties, eenvoudig of complex.

Wij waarborgen de beste afwerking en regelen alles voor u, van a tot z.

» Offerte aanvraag badkamerrenovatie
 

Top