Zonnepanelen

Zonnepanelen – Zonnepaneel installaties

Omwille van het feit, dat de subsidies door de overheid sterk verlaagd werden, is de verkoop van zonnepanelen fel verminderd. Dat is op zich zeer jammer, gezien het feit dat de terugverdientijd nog steeds zeer interessant is. Energieprijzen blijven immers stijgen en deze tendens zal niet meer veranderen.

» Offerte aanvraag zonnepanelen
 


 

Wij bieden

Op basis van uw jaarverbruik en rekening gehouden met de ligging van uw woning, kan MATHECO een gepersonaliseerde offerte opmaken. Deze zal U alle informatie verschaffen over de kostprijs van de installatie, maar ook over de terugverdientijd en de besparing die U op langere termijn zal kunnen verwezenlijken.

  • Een berekening die rekening houdt met specifieke individuele noden van de klant
  • Afhankelijk van het bruikbare dakoppervlak en de oriëntatie van de woning
  • Met een correct berekende terugverdientijd
  • En een installatie die correct geplaatst is, met oog voor een keurige en veilige afwerking

Bij Matheco wordt de klant ook geholpen in de afsluitende fase, meerbepaald bij het vervullen van de administrieve aangiftes (bv.VREG/netbeheerder) alsook bij de wettelijke keuring van de installatie.

Waarom Matheco

Matheco specialiseert al meer dan 15 jaar toonaangevend op vlak van milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingsalternatieven. Wij streven naar optimale en duurzame plaatsing van alle soorten zonnepanelen installaties.

Meer weten? Vraag uw zonnepanelen offerte aan!

» Zonnepanelen offerte

Top